Vaterpolisti iz Dubrovnika subotnje gostovanje kod Novog Beograda u regionalnoj ligi htjet će što prije zaboraviti.


Vaterpolisti iz Dubrovnika subotnje gostovanje kod Novog Beograda u regionalnoj ligi htjet će što prije zaboraviti.

Jer izgubili su u okršaju neporaženih momčadi dotadašnjeg dijela prvenstva 14-10, a onda i imali probleme na povratku kući.

U avion Air Serbije kojim su u nedjelju letjeli iz Beograda za Tivat, naime, udarila je munja.

  • Koliko sam u životu puta letio, ali ovo što nam se jučer dogodilo nikad nisam doživio. Ljudi su povraćali, vrištali, nekontrolirano se dizali sa svojih sjedala i vikali da moraju izaći – rekao je direktor ekipe Juga Ognjen Kržić za DubrovnikNet.

Problemi su se dogodili pri slijetanju oko 14 sati.

Nad gradom na crnogorskoj obali bjesnila je oluja koja je “bacala” avion u svim smjerovima. Morali su odgoditi slijetanje, ali tu nije bio kraj mukama.

  • Kad je pilot shvatio da se stvar otela kontroli, s piste koju smo gotovo dotaknuli počeo se dizati dodajući gas. Podigao se na neku visinu i počeli smo kružiti nad aerodromom, ali cijelo nas je to vrijeme užasno bacalo.

Nakon pola sata tog užasa, drndanja i propadanja, počeli smo ponovno slijetati i tad je u zrakoplov udario grom – kazao je Kržić.

Bez obzira na neugodno iskustvo, neće dugo čekati na novi ulazak u avion. Već u srijedu Jug opet gostuje, i to u Bukureštu kod Steaue u Ligi prvaka.

  • Letimo već sutra ujutro. Kako ćemo doći u Bukurešt ako ne zrakoplovom – smireno odgovara Kržć.