PREMINULA MARINA TUCAKOVIĆ NAKON BORBE SA TEŠKOM BOLEŠĆU


Najpoznatiji glazbeni tekstopisac u regiji MarinaTucaković preminula je nakon teških bolesti u 67. godini.

Njen sin, kompozitor Milan Laća Radulović ranije se oglasio na društvenoj mreži Twitter, gdje je navedeno da je njegova majci, tekstopiscu Marini Tucaković, pozlilo i da joj je potrebna pomoć.

 

- POMOĆ !!! Majka mi ima teška gušenja. Terenska služba može doći tek u 2, što može biti kasno. U covid legla ne želi da ide. Da li neko ima broj stručnog lica koje bi moglo poslužiti što je prije moguće. Mi smo u Beogradu, Vračar. Pišite u DM. Hvala vam - napisao je Milan Laća Radulović.

Marina je napisala brojne hitove najvećim zvijezdama sa muzičke scene bivše Jugoslavije. Bila je članica žirija u muzičkim emisijama.

Njen život obilježio je brojne sretne, ali i bolničke trenutke, a sve njih je proživljavala uz podršku i ljubav supruga Aleksandra Fute Radulovića.

Marina i Aleksandar imaju sina Milana, a njihov drugi sin Miloš je iznenada preminuo 2008. godine. Njegovo bežično tijelo je u obiteljskom domu Radulovićevih pronašla njegovu tadašnju djevojku Sašu. Marina se od toga nikada nije potpuno oporavila.

Početkom 2018. godine joj je dijagnosticiran maligni tumor dojke, nakon čega je ubrzo i operisana, a kolege su joj uputile brojne poruke podrške.

Marina je tijekom svoje dugogodišnje karijere napisala nekoliko tisuća pjesama za poznate pjevače i tako im pomogla da izgrade sjajnu karijeru. Neki od najpoznatijih pjevača kojima je napisala pjesmu su Zdravko Čolić, Toše Proeski, Indira Radić, Severina, Nina Badrić, Neda Ukraden, Aca Lukas, Ana Nikolić i brojni drugi.