PORUKA ZA IZBORE 2020


Uskoro, zvanično počinje kampanja za Lokalne izbore 2020. 

Izgradnja ambijenta za život dostojan čovjeka , posao, porodica, Pravda, sloboda, obrazovanje i odgoj, mladi, životni problemi i ekologija, sprečavanje odlaska iz BiH, treba da je misija svih nas.

Nemojte se baviti drugima, naprotiv, promovišite svoj program rada, svoje kandidate, ne usložnjavajte ionako složen politički ambijent, od lokalnog do najvišeg nivoa u BiH.

Poštovani sugrađani, tražite da vam u narednih 30 dana svi predstave svoje ciljeve (Platformu) koje će uz vašu podršku realizirati, svi politički subjekti koji od vas traže podršku.

Dopustite da vam predstave kandidate za Općinsko vijeće, i Načelnika općine, · Takođe,tražite da vam podnesu izvještaj šta i kako su radili zadnje 4 godine, to je obaveza svih koji su preuzeli odgovornost, prema vama.

Ozbiljno i odgovorno sagledajte sve Programe i kandidate, te odaberite one koji vam ulivaju nadu u sigurnu i stabilnu lokalnu zajednicu, koja će imati pozitivne trendove u oblasti razvoja i organizacije društvene zajednice.

Očekujemo vaš izlazak na izbore i podršku za najbolje, · Sve kritike, sugestije, prijedloge i pohvale šaljite im u inbox, kanite se ružnih komentara i provokacija bilo koga, jer to ne doprinosi sretnijem društvu.

Naša domovina ima dovoljno neprijatelja koji su prepreka njenom razvoju i euro-atlanskom putu.

Gradimo jedinstvo na istini i ispravnom putu, ka našoj zajedničkoj sreći. Infobugojno.ba